Mesin bungkus kapsul kopi Nespresso

Pedaran pondok:

Éta cocog pikeun Nespresso, K-cangkir, dolce Guesto, kapsul Lavazza jsb.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Mesin bungkus kapsul kopi Nespresso

图片1

 

Rujukan video

https://www.youtube.com/watch?v=h2OYbyBzH0U&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=JlHQJxQnNW0&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=2ExZZYQmt64&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=1yGJ0AkUupk&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=R7X68fk74jY&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=kcqxicAGaS0&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=fC0VX1qMt6o&feature=share

Mesin Perkenalan
Mesin bungkus kapsul kopi Nespresso ieu mangrupikeun modél énggal anu énggal dikembangkeun ku perusahaan urang. Mibanda mesin puteran, tapak leutik, gancang gancang, sareng stabilitas. Éta tiasa ngeusi 3000-3600 kapsul per jam dina panggancangna. Éta tiasa ngeusi rupa-rupa cangkir, salami Ngarobih kapang mesin tiasa réngsé dina 30 menit. Pangalengan servo Pangalénan spiral, akurasi Pangaléngan tiasa ngahontal ± 0,1g. Kalayan fungsi éncér, oksigén résidu tina produk tiasa ngahontal 5%, anu tiasa manjangan umur kopi. Sistem mesin sadayana dumasarkeun kana Schneider, dikembangkeun ku téknologi Internet of Things, sareng tiasa milih komputer / telepon sélulér pikeun ngawas atanapi ngoperasikeun mesin online.

Wengkuan aplikasi
Éta cocog pikeun Nespresso, K-cangkir, dolce Guesto, kapsul kopi Lavazza jsb.

微信图片_20200826090213 微信图片_20200826090223

 

Parameter téknis mesin

Modél: HC-RN1C-60
Bahan kadaharan: Taneuh / kopi, téh, bubuk susu
Kacepetan maksimal: 3600 séréal / jam
Voltaseu: single-phase 220V atanapi tiasa ngarobih numutkeun tegangan pelanggan
Kakuatan: 1,5KW
Frékuénsi: 50 / 60HZ
Pasokan tekanan hawa: ≥0.6Mpa / 0.1m3 0.8Mpa
Beurat mesin: 800kg
Ukuran mesin: 1300mm × 1100mm × 2100mm

 

Konfigurasi listrik

Sistem PLC: Schneider
Layar cabak: Fanyi
Inverter: Schneider
Motor servo: Schneider
Pamutus sirkuit: Schneider
Tombol saklar: Schneider
Encoder: Omron
Alat kontrol suhu: Omron
Sensor Everbright: Panasonic
Relay leutik: Izumi
Klep solenoid: Airtac
Klep vakum: Airtac
Komponén pneumatik: Airtac

 

Perkenalan perusahaan

Ruian Yidao mangrupikeun salah sahiji tungtung luhur mesin keusikan kapsul kopi produsén di Cina.

Kami parantos ngadamel mesin kemasan terakhir pikeun 10+ taun pangalaman.

Kami nyayogikeun sagala jinis solusi bungkus kapsul kopi sapertos Dolce Guesto, Nespresso, K cangkir, Lavazza jsb.

Tulus ngabagéakeun palanggan pikeun ngahubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami