Mesin bungkus plastik

  • Play Dough / Plasticine Extruder Cutting Pillow Type Packing Machine

    Maénkeun Adonan / Plastisin Extruder Cutting Bantal Tipe Mesin Kemasan

    DZB-360 Mesin Tunggal palastik adonan warna bungkus1. Gambar produk: 2. Mesin bubuka: mesin bungkus DZB-360 Plastisin ngagaduhan bentuk motong sareng bungkus percetakan jumlah angkatan sareng sajabana otomatisasi lengkep tiasa ngahémat épisiénsi produksi ningkatna buatan numutkeun ukuran produk anu cocog sareng KD - 260 350 450 jenis bantal jenis mesin, program kontrol servo motong peralatan servo motong lemes sareng geulis, rame nyiduh kana area kontak bahan posisi stock kanggo 304 st ...
  • Automatic Plasticine / Play Dough / Clay / Putty Packing Machine

    Plastisin Otomatis / Maén Adonan / Liat / Mesin Pakét Putty

    YD-1 Plastisin Otomatis / Main adonan / Clay / Putty Extrusion & Cutting & Packaging machinea1. Gambar produk: 2. Mesin bubuka: mesin bungkus DZB-360 Plastisin ngagaduhan bentuk motong sareng pengepakan jumlah angkatan sareng sajabana otomatisasi lengkep tiasa ngahémat épisién produksi ningkatna buatan numutkeun ukuran produk anu cocog sareng KD - 260 350 450 jenis bantal jenis mesin, program kontrol servo motong peralatan servo motong lemes sareng geulis, rame nyiduh kana saham posit ...
  • Gel Baby Fever Ice Cooling Patch Four Side Sealing Packing Machine

    Gél Orok Demam És Tiis Patch Opat Sisi Mesin Panyegelan

    SB800W Opat Sisi Sealing Mesin Bungkusan Otomatis1. Gambar produk: 2. Detil mesin sareng bubuka 3. Wengkuan aplikasi: Modél ieu mangrupikeun panggancangna opat ujung panyegelan & paking mesin, panyegelan anu paling maju opat ujung panyegelan panyegelan, tingkat luhur otomatisasi, alarem lepat, numutkeun ciri anu saderhana operasi! Mesin ieu utamina lumaku pikeun Pad haneut, pamanas infusion, moyok, tambalan, ganti baju bedah jeung produk sarupa. 4 ...
  • Toys Clay Packing Machine

    Mesin Packing Liat Kaulinan

    YD-12 12 Warna plastisin / Maénkeun adonan Extrusion & Cutting & Packaging machinea1. Gambar produk: 2. Mesin bubuka: mesin bungkus DZB-360 Plastisin ngagaduhan bentuk motong sareng pengepakan jumlah angkatan sareng sajabana otomatisasi lengkep tiasa ngahémat épisién produksi ningkatna buatan numutkeun ukuran produk anu cocog sareng KD - 260 350 450 jenis bantal jenis mesin, program kontrol servo motong peralatan servo motong lemes sareng geulis, rame nyiduh kana bahan posisi saham ...
  • Automatic Play Dough Packing Machine

    Otomatis Maén Mesin Pengemasan Adonan

    DZB-360 Mesin Tunggal palastik adonan warna bungkus1. Gambar produk: 2. Mesin bubuka: mesin bungkus DZB-360 Plastisin ngagaduhan bentuk motong sareng pengepakan jumlah angkatan sareng sajabana otomatisasi lengkep tiasa ngahémat épisién produksi ningkatna buatan numutkeun ukuran produk anu cocog sareng KD - 260 350 450 jenis bantal jenis mesin, program kontrol servo motong peralatan servo motong lemes sareng geulis, rame nyiduh kana area kontak bahan posisi saham kanggo 304 s ...