Mesin bungkus wipes baseuh

  • Automatic wet wipes production line

    Baris produksi ngusap baseuh otomatis

    Z80-5 Otomatis Line Produksi Jaringan Basah Orok (Cocog sareng 30-120 lembar kemasan pipa baseuh) I. Kinerja sareng ciri pakakasna. 1. Anggo kisaran: 30-120 buah / kantong. Ngusap orok baseuh, tisu baseuh industri, tisu baseuh dapur, tisu baseuh rumah tangga sareng sajabina. 2. Prinsip kerja: (1 gulung tuangeun bahan → slitting online → tilepan otomatis → keusikan cair otomatis → motong otomatis → tumpukan otomatis → ngitung otomatis) → ngusap baseuh ngantosan. Bahan transportasi → (...
  • Automatic wet wipes making machine production line for 1 pieces packing

    Otomatis ngusap baseuh ngadamel lini produksi mesin pikeun 1 potongan

      I. Struktur kinerja sareng ciri pakakasna. 1. sarat produksi alat: alat-alat anu tiasa ngahasilkeun rupa-rupa spunlace; lawon hawa panas; kertas bébas debu sareng produk sanés. 2. Prinsip kerja parangkat: ngalaksanakeun → tilepan bujur otomatis → motong bahan baku → tilepan horizontal → bungkus → ngeusian cair kuantitatif → tanggal percetakan → ngaput → nyiksikan parantosan otomatis. 3. Paranti cocog pikeun bungkus tisu baseuh di ...
  • Wet Wipes Packing Machine Single Wet Tissue Packaging Machine

    Mesin Pakét Wipe Wet

    JBK -260 Intelektual Full otomatis Drawer Type Wet Wipes Packing Machine (4 Servo Motor Control) 1. Gambar produk: 2. Ruang lingkup aplikasi: 3. Fitur: Mesin ieu dirancang pikeun desain bungkus wipe baseuh sareng nangtung, lembaga, gancang gancang , operasi lancar, sareng sacara otomatis tiasa ngalengkepan; Ngusap baseuh ngalipet-di jero sareng luar cairan-nyiksikan-nambihan kantong ngadamel-nyégél-itung-hiji kaluaran nomer-produk batch sareng seueur deui fitur, sacara efektif hindarkeun tisu baseuh dina pac ...
  • Automatic One Piece Non Woven Wet Tissue Packing Machine

    Otomatis One Piece Non Woven Wet Tissue Packing Machine

    JBK -260 Intelektual Full otomatis Drawer Type Wet Wipes Packing Machine (4 Servo Motor Control) 1. Gambar produk: 2. Ruang lingkup aplikasi: 3. Fitur: Mesin ieu dirancang pikeun desain bungkus wipe baseuh sareng nangtung, lembaga, gancang gancang , operasi lancar, sareng sacara otomatis tiasa ngalengkepan; Ngusap baseuh ngalipet-di jero sareng luar cair-nyiksikan-nambihan kantong ngadamel-nyégél-itung-hiji kaluaran nomer-produk batch sareng seueur deui fitur, sacara efektif hindarkeun tisu baseuh dina bungkus ...
  • Fully Automatic Baby Alcohol Swab Pad Packaging Machine

    Mesin Bungkus Pad Alkohol Orok Sapinuhna

    RRW-250G Otomatis Disaluyukeun Opat Sisi Sealing Wet Wipe Packaging Machine Paké: Mesin RRW-250G didesain salaku solusi produksi otomatis pikeun ngusap baseuh saniter sareng make-up ngaleungitkeun usap-usap baseuh sareng perawatan basah usap pribadi. Éta tiasa diatur pikeun nyocogkeun sareng sababaraha ukuran bungkusan, pilihan anu sampurna pikeun pabrik OEM sareng ODM anu ngahasilkeun ukuran anu béda pikeun produk ngusap baseuh dina hiji mesin. Fitur: Desain kapang modél modérn, hiji mesin pikeun diménsi bungkus anu béda. Opat sisi segel ...
  • Fully Automatic Alcohol Swab Prep Pad Packaging Machine

    Mesin Pakét Persiapan Alkohol Alkohol Otomatis

    RRW-250G Otomatis Disaluyukeun Opat Sisi Sealing Wet Wipe Packaging Machine Paké: Mesin RRW-250G didesain salaku solusi produksi otomatis pikeun ngusap baseuh saniter sareng make-up ngaleungitkeun usap-usap baseuh sareng perawatan basah usap pribadi. Éta tiasa diatur pikeun nyocogkeun sareng sababaraha ukuran bungkusan, pilihan anu sampurna pikeun pabrik OEM sareng ODM anu ngahasilkeun ukuran anu béda pikeun produk ngusap baseuh dina hiji mesin. Fitur: Desain kapang modél modérn, hiji mesin pikeun diménsi bungkus anu béda. Opat sisi segel ...
  • Automatic Wet Facial Tissue Packing Machine Manufacturer Factory

    Pabrik Mesin Pembungkus Jaringan Wajah Otomatis Baseuh

    JBK -260 Intelektual Full otomatis Drawer Type Wet Wipes Packing Machine (4 Servo Motor Control) 1. Gambar produk: 2. Ruang lingkup aplikasi: 3. Fitur: Mesin ieu dirancang pikeun desain bungkus wipe baseuh sareng nangtung, lembaga, gancang gancang , operasi lancar, sareng sacara otomatis tiasa ngalengkepan; Ngusap baseuh ngalipet-di jero sareng luar cair-nyiksikan-nambihan kantong ngadamel-nyégél-itung-hiji kaluaran nomer-produk batch sareng seueur deui fitur, sacara efektif hindarkeun tisu baseuh dina bungkus ...
  • Small Wet Towel Wet Wipes Packing Machine

    Handuk Leutik baseuh anduk baseuh Mesin Packing

    JBK -260 Intelektual Full otomatis Drawer Type Wet Wipes Packing Machine (4 Servo Motor Control, cocog pikeun 1 sapotong) 1. Gambar produk: 2. Ruang lingkup aplikasi: 3. Fitur: Mesin ieu dirancang pikeun desain bungkus wipes baseuh sareng nangtung, lembaga, gancang, operasi lemes, sareng sacara otomatis tiasa ngalengkepan; Ngusap baseuh ngalipet-di jero sareng luar cairan-nyiksikan-nambihan kantong ngadamel-nyégél-itung-hiji kaluaran nomer-produk angkatan sareng seueur deui fitur, sacara efektif hindarkeun ...
  • Automatic Flow Baby Wet Wipe Packing Machine Cleaning Wipes Packaging Machine

    Aliran Otomatis Orok Ngumbah Ngumbah Mesin Ngabersihan Wrap Packaging Machine

    JBK -260 Intelektual Full otomatis Drawer Type Wet Wipes Packing Machine (4 Servo Motor Control) 1. Gambar produk: 2. Ruang lingkup aplikasi: 3. Fitur: Mesin ieu dirancang pikeun desain bungkus wipe baseuh sareng nangtung, lembaga, gancang gancang , operasi lancar, sareng sacara otomatis tiasa ngalengkepan; Ngusap baseuh ngalipet-di jero sareng luar cair-nyiksikan-nambihan kantong ngadamel-nyégél-itung-hiji kaluaran nomer-produk batch sareng seueur deui fitur, sacara efektif hindarkeun tisu baseuh dina bungkus ...
  • Jbk-400 Autaomtic Wet Tissue Packing Machine

    Jbk-400 Mesin Pangemas Jaringan Wet Autaomtic

    JBK-400 Full- auto Drawer Type Wet Tissue Packing Machine (Cocog sareng 10-30 lembar) (Liang Punching Sareng Alat Pelabelan) 1. Gambar produk: 2. Wengkuan aplikasi: 3. Fitur: Mesin ieu dina dasar bantal- mesin bungkus jinis anu parantos dirarancang sareng dikembangkeun saatos inovasi téknologi. Éta ngadopsi PLC anu tiasa diprogram pikeun ngendalikeun prosés produksi pakét tina laci jaringan baseuh sareng nempatkeun sababaraha jaringan baseuh kana kantong pilem. Anu f ...
  • Horizontal Baby Wet Wipe Packing Equipment

    Peralatan Pakét Ngusap Orok Horisontal Horisontal

    JBK -260 Intelektual Full otomatis Drawer Type Wet Wipes Packing Machine (4 Servo Motor Control, cocog pikeun 1 sapotong) 1. Gambar produk: 2. Ruang lingkup aplikasi: 3. Fitur: Mesin ieu dirancang pikeun desain bungkus wipes baseuh sareng nangtung, lembaga, gancang, operasi lemes, sareng sacara otomatis tiasa ngalengkepan; Ngusap baseuh ngalipet-di jero sareng luar cairan-nyiksikan-nambihan kantong ngadamel-nyégél-hitungan-hiji kaluaran nomer-produk angkatan sareng seueur deui fitur, sacara efektif hindarkeun we ...
  • Jbk-400 Autaomtic Wet Tissue Paper Wet Napkin Packing Machine

    Jbk-400 Autaomtic Tissue Wet Paper Wet Napkin Packing Machine

    JBK-400 Full- auto Drawer Type Wet Tissue Packing Machine (Cocog sareng 5-30 lembar) (Hole Punching And Labeling Device) 1. Gambar produk: 2. Ruang lingkup aplikasi: 3. Fitur: Mesin ieu dina dasar bantal- mesin bungkus jinis anu parantos dirarancang sareng dikembangkeun saatos inovasi téknologi. Éta ngadopsi PLC anu tiasa diprogram pikeun ngendalikeun prosés produksi pakét tina laci jaringan baseuh sareng nempatkeun sababaraha jaringan baseuh kana kantong pilem. ...
12 Teras> >> Halaman 1/2