Kapsul cacah mesin keusikan

  • Yd-8 Tablet Bottle Filling Machine

    Mesin ngeusian Botol Yd-8 Tablet

    YD-8 Semi Otomatis Tablet Capsule Pill Counting Machine Gambar produk: Sieun: YD-8 Otomatis éléktronik mesin cacah khusus pikeun ngitung tablet, gelatin lemes, kapsul keras sareng permén karét, sareng sajabina mesin ieu ngadopsi 8 sét sensor cacah impor kanggo ngetang kalayan 8 Jalan Pitunjuk. Kauntungannana mesin henteu kedah robih kapang nalika anjeun ngarobih obyék cacah, ngan ukur nyaluyukeun jangkungna tabel ngitung ku Easy Adjust wheel ...
  • Yd-8 Pharma Automatic Capsule Tablet Pill Counting & Filling Machine

    Yd-8 Pharma Otomatis Capsule Tablet Pél Ngitung & ngeusian Mesin

    YD-8 Semi Otomatis Tablet Capsule Pill Counting Machine Gambar produk: Sieun: YD-8 Otomatis éléktronik mesin cacah khusus pikeun ngitung tablet, gelatin lemes, kapsul keras sareng permén karét, sareng sajabina mesin ieu ngadopsi 8 sét sensor cacah impor kanggo ngetang kalayan 8 Jalan Pitunjuk. Kauntungannana mesin henteu kedah robih kapang nalika anjeun ngarobih obyék cacah, ngan ukur nyaluyukeun jangkungna tabel ngitung ku Easy Adjust wheel ...
  • Yd-2 Semi Automatic Tablet Capsule Pill Counting Machine

    Yd-2 Semi Otomatis Tablet Kapsul Pél Cacah Mesin

    YD-2 Semi Otomatis Tablet Capsule Pill Counting Machine Gambar produk: Sieun: 1. Jumlah pélét anu diitung tiasa sacara wenang diatur antara 0-9999.2. Bahan stainless steel pikeun awak mesin sakujur tiasa pendak sareng spésifikasi GMP.3. Gampang dioperasikeun sareng henteu diperyogikeun latihan khusus.4. Jumlah pelet presisi sareng alat panyalindungan panon listrik khusus. 5. Desain cacah Rotary kalayan operasi gancang sareng lancar.6. Pélét puteran nyaéta ...
  • Yd-4 Automatic Electronic Capsule/Tablet Counting Machine, Electricity Counting Machine

    Yd-4 Otomatis Éléktronik Kapsul / Tablet Ngitung Mesin, Mesin Ngitung Listrik

    YD-4 Otomatis Éléktronik Kapsul / Tablet Ngitung Mesin, Mesin Ngitung Listrik Gambar produk: Sieun: 1. Jumlah pélét anu diitung tiasa sacara wenang diatur antara 0-9999.2. Bahan stainless steel pikeun awak mesin sakujur tiasa pendak sareng spésifikasi GMP.3. Gampang dioperasikeun sareng henteu diperyogikeun latihan khusus.4. Jumlah pelet presisi sareng alat panyalindungan panon listrik khusus. 5. Desain itung Rotary kalayan gancang sareng lancar ...