Tentang Kami

Rui'an Yidao Machines Co., Ltd. didirikeun taun 2008, ngahususkeun kana pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa farmasi sareng bungkusan peralatan; kisaran produk nutupan mesin pencét tablet, mesin kapsul ngeusian, mesin kapsul cacah, mesin bungkus aluminium-aluminium palastik bungkus, mesin bungkus jinis bantal, mesin capping, mesin panyegel, mesin coding, mesin panyiri, mesin karton. Kualitas produk parantos ngahontal standar kualitas GMP.

Perusahaan perenahna di Kota Ruian anu éndah, ngalangkungan lega langkung ti 10.000 méter pasagi. Sistem manajemén kualitas perusahaan parantos lulus sertifikasi ISO9001.
Mesin Yidao parantos diékspor ka Asia Tenggara, Wétan Tengah, Éropa sareng Amérika Serikat sareng nagara sareng daérah sanés;

Kabutuhan konsumén mangrupikeun motivasi kami, sareng kami parantos ngempelkeun pangalaman anu euyeub dina komunikasi sareng ngalayanan ka konsumén. "Perbaikan teras-terasan sareng ngudag inovasi" mangrupikeun filosofi sareng vitalitas pamekaran perusahaan anu teras-terasan. Dina raraga ngahaturkeun nuhun ka pelanggan pikeun cinta aranjeunna ka perusahaan, perusahaan sacara solemén janji pikeun nyayogikeun nasabah produk sareng jasa anu saé. Iraha waé, réréncangan wilujeng sumping nganjang ka perusahaan sareng negosiasi bisnis.

Sertipikat

Pabrik