Mesin bungkus Blister

  • Roller Type High Speed Al/Pl Blister Packaging Machine

    Roller Type High Speed ​​Al / Pl Blister Packaging Mesin

      DPH-260 Roller Type High Speed ​​AL / PL Blister Packing Machine Spesifikasi téknis: Kapasitas (punch / time) 60-200 Range stroke (mm) 20-120 Packingmaterial: Farmasi PVCPTP Alu foil (mm) (0.2-0.4) * 260 (0.02-0.05) * 260 hawa dikomprés Cleam 0,5-0,7Mpa Konsumsi Udara (m³ / mnt) .50.5 Kakuatan AC380V 50HZ 18.1KW Cai chiller pikeun kapang 1.5P kalayan 60L / h Dimensi konsumsi (LW * H) (mm) 4860 * 1070 * 1750 Beurat bersih (kg) 3000 Rincian mesin: Tur pabrik:
  • Automatic Syrup Honey Jam Ketchup Shampoo Liquid Blister Packing Machine

    Sirop Otomatis Madu Jam Ketchup Shampoo Liquid Blister Packing Machine

    Dpp-80 Alat Farmasi Liquid Blister Packaging Machine1. Gambar Produk 2. Fitur: 1. Éta ngadopsi mékanisme transmisi kakuatan tinggi tipe paling anyar pikeun ngatur ranté sareng ngajalankeun poros nyetir utama. Kasalahan sareng noises transmisi roda roda sanésna tiasa dihindari. 2. Sistem pangendali impor diadopsi; ogé éta tiasa dilengkepan ku alat pendeteksi sareng fungsi panolakan (Omron Sensor) Dpp-80 Manufaktur Packaging Farmasi / Mesin Paket, Blister ...
  • Dpp-80 Automatic Pharmaceutical Equipment Capsule/Liquid/ Choclate Blister Packing Packaging/Package/Pack Machine

    Dpp-80 Otomatis Alat Farmasi Kapsul / Cair / Choclate Blister Packing Packaging / Package / Pack Machine

    Dpp-80 Manufaktur Mesin Pakét Farmasi, Blister Packing Machine1. Gambar Produk 2. Fitur: 1. Éta ngadopsi mékanisme transmisi kakuatan tinggi tipe paling anyar pikeun ngatur ranté sareng ngajalankeun poros nyetir utama. Kasalahan sareng noises transmisi roda roda sanésna tiasa dihindari. 2. Sistem pangendali impor diadopsi; ogé éta tiasa dilengkepan ku alat pendeteksi sareng fungsi panolakan (Omron Sensor) Dpp-80 Manufaktur Pakét Farmasi Pakét / Pakét Paket Mac ...
  • Dpp-120 Pharmaceutical Machinery Dpp-120 Blister Packing Machine

    Dpp-120 Mesin Farmasi Mesin Dpp-120 Blister Packing

    Mesin Farmasi Mesin Dpp-120 Blister Packing 1. Gambar produk: 2. Fitur: 1. Éta nganut jinis mékanisme pangiriman kakuatan tinggi anu paling anyar pikeun ngatur ranténa sareng nyetir aci nyetir utama. Kasalahan sareng noises transmisi roda roda sanésna tiasa disingkahan.2. Sistem pangendali impor diadopsi; ogé éta tiasa dilengkepan ku alat pendeteksi sareng fungsi panolakan pikeun jumlah ubar numutkeun kabutuhan pangguna.3. & nbs ...
  • Dpp-150 Automatic Alu PVC Blister Machine for Tablet and Capsule/Alu Alu Pharmaceutical Packing Machine

    Dpp-150 Otomatis Alu PVC Blister Mesin pikeun Tablet sareng Kapsul / Alu Alu Mesin Pakét Farmasi

    DPP-150 Manufaktur Mesin Pakét Farmasi, Blister Packing Machine1. Gambar produk 2. Fitur: 1. Éta nganut mékanisme pangiriman kakuatan tinggi anu pang anyarna pikeun ngatur ranté sareng ngajalankeun poros nyetir utama. Kasalahan sareng noises transmisi roda roda sanésna tiasa dihindari. 2. Sistem pangendali impor diadopsi; ogé éta tiasa dilengkepan ku alat pendeteksi sareng fungsi panolakan (Omron Sensor) Dpp-80 Manufaktur Pakét Farmasi Pakét / Pakét Paket M ...
  • Dpp-150 Capsule Bilster Packing Machine, Capsule Bilster Packaging Machine

    Dpp-150 Kapsul Bilster Packing Machine, Mesin Kapsul Bilster Packaging

    DPP-150 Manufaktur Mesin Pakét Farmasi, Blister Packing Machine1. Gambar produk 2. Fitur: 1. Éta nganut mékanisme pangiriman kakuatan tinggi anu pang anyarna pikeun ngatur ranté sareng ngajalankeun poros nyetir utama. Kasalahan sareng noises transmisi roda roda sanésna tiasa dihindari. 2. Sistem pangendali impor diadopsi; ogé éta tiasa dilengkepan ku alat pendeteksi sareng fungsi panolakan (Omron Sensor) Dpp-80 Manufaktur Pakét Farmasi Pakét / Pakét Paket M ...
  • Dpp-80 Chocolate Butter Blister Packing Packaging Machine

    Dpp-80 Chocolate Butter Blister Packaging Packaging

    Dpp-80 Manufaktur Mesin Pakét Farmasi, Blister Packing Machine1. Gambar Produk 2. Fitur: 1. Éta ngadopsi mékanisme transmisi kakuatan tinggi tipe paling anyar pikeun ngatur ranté sareng ngajalankeun poros nyetir utama. Kasalahan sareng noises transmisi roda roda sanésna tiasa dihindari. 2. Sistem pangendali impor diadopsi; ogé éta tiasa dilengkepan ku alat pendeteksi sareng fungsi panolakan (Omron Sensor) Dpp-80 Manufaktur Pakét Farmasi Pakét / Pakét Paket Mac ...
  • Dpp-80 Automatic Liquid Blister Packing Machine for Jam

    Dpp-80 Mesin Pembungkus Blister Cair Otomatis kanggo Jam

    Dpp-80 Alat Farmasi Liquid Blister Packaging Machine1. Gambar Produk 2. Fitur: 1. Éta ngadopsi mékanisme transmisi kakuatan tinggi tipe paling anyar pikeun ngatur ranté sareng ngajalankeun poros nyetir utama. Kasalahan sareng noises transmisi roda roda sanésna tiasa dihindari. 2. Sistem pangendali impor diadopsi; ogé éta tiasa dilengkepan ku alat pendeteksi sareng fungsi panolakan (Omron Sensor) Dpp-80 Manufaktur Pakét Farmasi Pakét / Mesin Pakét Paket, Blister ...
  • Dpp-80 Alu Plastic Packing Machine, Alu PVC Blister Machine

    Dpp-80 Alu Mesin Pakét Plastik, Mesin Blister Alu PVC

    Dpp-80 Manufaktur Mesin Pakét Farmasi, Mesin Pakét Blister 1. Gambar Produk 2. Fitur: 1. Éta nganut jinis mékanisme pangiriman kakuatan tinggi anu paling anyar pikeun ngatur ranténa sareng nyetir aci nyetir utama. Kasalahan sareng noises transmisi roda roda sanésna tiasa disingkahan.2. Sistem pangendali impor diadopsi; ogé éta tiasa dilengkepan ku alat pendeteksi sareng fungsi panolakan (Omron Sensor) Dpp-80 Manufacturin ...
  • Dpp-80 Alu PVC Packing Machine, Alu PVC Blister Machine

    Dpp-80 Alu PVC Packing Machine, Alu PVC Blister Machine

    Dpp-80 Manufaktur Mesin Pakét Farmasi, Blister Packing Machine1. Gambar Produk 2. Fitur: 1. Éta ngadopsi mékanisme transmisi kakuatan tinggi tipe paling anyar pikeun ngatur ranté sareng ngajalankeun poros nyetir utama. Kasalahan sareng noises transmisi roda roda sanésna tiasa dihindari. 2. Sistem pangendali impor diadopsi; ogé éta tiasa dilengkepan ku alat pendeteksi sareng fungsi panolakan (Omron Sensor) Dpp-80 Manufaktur Pakét Farmasi Pakét / Pakét Paket Mac ...
  • Dpp-80 Automatic Blister Capsule Pill Packing Machine

    Dpp-80 Otomatis Blister Capsule Pill Packing Machine

    Dpp-80 Manufaktur Mesin Pakét Farmasi, Mesin Pakét Blister 1. Gambar Produk 2. Fitur: 1. Éta nganut jinis mékanisme pangiriman kakuatan tinggi anu paling anyar pikeun ngatur ranténa sareng nyetir aci nyetir utama. Kasalahan sareng noises transmisi roda roda sanésna tiasa disingkahan.2. Sistem pangendali impor diadopsi; ogé éta tiasa dilengkepan ku alat pendeteksi sareng fungsi panolakan (Omron Sensor) Dpp-80 Manufacturin ...
  • Dpp-80 Auto Alu-PVC/Alu-Alu Heat Sealing Food Blister Pack Machine

    Dpp-80 Otomatis Alu-PVC / Alu-Alu Panas Sealing Dahareun Blister Pack Mesin

    Dpp-80 Manufaktur Mesin Pakét Farmasi, Mesin Pakét Blister 1. Gambar Produk 2. Fitur: 1. Éta nganut jinis mékanisme pangiriman kakuatan tinggi anu paling anyar pikeun ngatur ranténa sareng nyetir aci nyetir utama. Kasalahan sareng noises transmisi roda roda sanésna tiasa disingkahan.2. Sistem pangendali impor diadopsi; ogé éta tiasa dilengkepan ku alat pendeteksi sareng fungsi panolakan (Omron Sensor) Dpp-80 Manufacturin ...
12 Teras> >> Halaman 1/2