Otomatis One Piece Non Woven Wet Tissue Packing Machine

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

JBK -260 Tipe laci Otomatis Pinuh Intelektual Mesin Pakét Ngusap Basah
(4 Kontrol Motor Servo)
1. Gambar produk:

Automatic One Piece Non Woven Wet Tissue Packing Machine

2. Wengkuan aplikasi:
Automatic One Piece Non Woven Wet Tissue Packing Machine
Automatic One Piece Non Woven Wet Tissue Packing Machine

 

3. Fitur:

Mesin ieu dirancang pikeun desain bungkus wipe baseuh sareng nangtung, lembaga, gancang, operasi lemes, sareng sacara otomatis tiasa ngalengkepan; Ngusap baseuh ngalipet-di jero sareng luar cairan-nyiksikan-nambihan kantong ngadamel-nyégél-itung-hiji kaluaran nomer-produk batch sareng seueur deui fitur, sacara efektif hindarkeun ka usap-usap baseuh dina prosés bungkus polusi sekundér, mesinna kompak, gampang sareng aman, Éta mangrupikeun pilihan pakét baseuh usap anu cocog, cocog pikeun sapotong tisu baseuh anu ngepak otomatis! 

4. Data Téknis Utami:

Modél JBK-260 JBK-440
Kapasitas: kantong / mnt 40-200 kantong / mnt 30-120 kantong / mnt
Ukuran kantong L: 60-220mm W: 30-110mm H: 5-55mm L: 80-250mm W: 30-180mm H: 5-55mm
Kakuatan total 3.5kw 50Hz AC220V 3.5kw 50Hz AC220V
Diménsi (L * W * H) 1800 * 1000 * 1500mm (L * W * H) 1800 * 1000 * 1500mm (L * W * H)
Beurat 850kg 850kg
Aplikasi Cocog sareng sapotong sapu baseuh Cocog pikeun 5-30 sapotong tisu baseuh
5. Pabrik wisata:
Automatic One Piece Non Woven Wet Tissue Packing Machine

6. bungkus Expot:
Automatic One Piece Non Woven Wet Tissue Packing Machine

RFQ:


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami