Mesin panyiri otomatis

  • Automatic Bottle Labeling Machine

    Mesin Nyirian Botol Otomatis

    SHL-1520 Mesin Labeling Vertical Otomatis 1. Gambar produk 2. Fitur Alat 1. Parabot ieu dianggo pikeun panyiri nangtung tina botol buleud atanapi objék silinder. 2. Labél suplai kontrol tegangan sinkronisasi, suplai stabil sareng gancang, mastikeun kagancangan sareng akurasi tuangeun labél. 3. Mékanisme misahkeun botol nganggo roda bolu sinkron pikeun régulasi kagancangan stepless, sareng botol anu misahkeun jarak tiasa diatur sawenang-wenang. 4. mesin ieu nganggo canggih touch-t ...
  • Shl-1582 Horizontal Labeling Machine

    Shl-1582 Mesin Pelabelan Horisontal

    SHL-1582 Horizental Labeling Machine 1. Gambar produk 2.Epéksi Parangkat 1. Mékanisme rolling-tahan mékanik Ultra, panggunaan éksklusif bahan poliuretan, awét sareng tahan tahan. 2. mékanisme dahar roda plum canggih, saderhana, stabil, dipercaya sareng non-rapuh. 3. Bantalan impor dipaké pikeun masang rol anu ngirimkeun supados objék sénsitip gulung pikeun mastikeun kualitas panyiri. 4. Dasar mesin anu stabil sareng awét sareng sagala rupa bagéan sadayana nyoko dina standarisasi ...
  • Shl-2510 Automatic Double Sides Labeling Machine

    Shl-2510 Mesin Pelabelan Sisi Ganda

    SHL-2510 Otomatis Ganda sisi Pelabelan Mesin 1. Gambar produk 2. Fitur Alat 1. Alat ieu tiasa ditempelkeun kana hiji sisi atanapi dua sisi (labél pondok) tina botol buleud, hiji sisi atanapi dua sisi botol kuadrat, hiji sisi atanapi dua sisi botol datar (sapertos sampo, gel pancuran, minyak anu tiasa didahar, pelumas, cuci Detergén, tetes panon, sareng sajabana). Éta ngagaduhan seueur aplikasi sareng adaptasi anu kuat. 2. Labél suplai kontrol tegangan sinkronisasi anu Powered, pasokan stabil sareng gancang, mastikeun ...
  • Shl-1520 Automatic Mineral Water Bottle/ Glass Bottle / Plastic Bottle Labeling Machine

    Botol Cai Mineral Shl-1520 Otomatis / Botol Kaca / Mesin Plotél Botol Plastik

    SHL-1520 Mesin Labeling Vertical Otomatis 1. Gambar produk 2. Fitur Alat 1. Parabot ieu dianggo pikeun panyiri nangtung tina botol buleud atanapi objék silinder. 2. Labél suplai kontrol tegangan sinkronisasi, suplai stabil sareng gancang, mastikeun kagancangan sareng akurasi tuangeun labél. 3. Mékanisme misahkeun botol nganggo roda bolu sinkron pikeun régulasi kagancangan stepless, sareng botol anu misahkeun jarak tiasa diatur sawenang-wenang. 4. mesin ieu nganggo t ...
  • DHL-1520 Automatic adhesive Labeling Machine

    DHL-1520 Mesin Pelabelan napel otomatis

    SHL-1520 Mesin Labeling Vertical Otomatis 1. Gambar produk 2. Fitur Alat 1. Parabot ieu dianggo pikeun panyiri nangtung tina botol buleud atanapi objék silinder. 2. Labél suplai kontrol tegangan sinkronisasi, suplai stabil sareng gancang, mastikeun kagancangan sareng akurasi tuangeun labél. 3. Mékanisme misahkeun botol nganggo roda bolu sinkron pikeun régulasi kagancangan stepless, sareng botol anu misahkeun jarak tiasa diatur sawenang-wenang. 4. mesin ieu nganggo t ...
  • Shl-1520 Automatic Water Bottle/ Juice Drink Bottle/ Pet Bottle Labeling Machine

    Shl-1520 Botol Cai Otomatis / Botol Inuman Jus / Mesin Pelabél Botol Piaraan

    SHL-1520 Mesin Labeling Vertical Otomatis 1. Gambar produk 2. Fitur Alat 1. Parabot ieu dianggo pikeun panyiri nangtung tina botol buleud atanapi objék silinder. 2. Labél suplai kontrol tegangan sinkronisasi, suplai stabil sareng gancang, mastikeun kagancangan sareng akurasi tuangeun labél. 3. Mékanisme misahkeun botol nganggo roda bolu sinkron pikeun régulasi kagancangan stepless, sareng botol anu misahkeun jarak tiasa diatur sawenang-wenang. 4. mesin ieu nganggo t ...
  • Shl-1520 Pharmaceutical Automatic Round Bottle Plane Labeler

    Shl-1520 Labeler Botol Plastik Otomatis Farmasi

    SHL-1520 Mesin Labeling Vertical Otomatis 1. Gambar produk 2. Fitur Alat1. Alat-alat ieu dianggo pikeun panyiri nangtung tina botol buleud atanapi objék silinder.2. Labél suplai kontrol tegangan sinkronisasi anu Powered, pasokan stabil sareng gancang, mastikeun kagancangan sareng akurasi tuangeun label. 3. Mékanisme misahkeun botol nganggo roda bolu sinkron pikeun régulasi gancang teu stepless, sareng jarak botol anu tiasa dipisahkeun tiasa diatur ...
  • Shl-3520 Diagonal Labeling Machine

    Shl-3520 Mesin Nyirian Diagonal

    SHL-3520 Mesin Panyiri Diagonal 1. Gambar produk 2.Peralatan Fitur1. Label tunggal sareng diagonal kanggo kotak datar sareng pasagi spésifikasi anu béda tiasa ditempelkeun (kana garis hubungan kartonér) kalayan nyoco stabil sareng rohangan panyangga ageung.2. Mékanisme proofing ranté sinkronis pikeun mastikeun proofreading lemes sareng akurat.3, struktur kontrol ukiran sekrup, panyiri leres. Kisaran pangaturan ageung. Tiasa adaptasi sareng rupa-rupa kotak ....
  • Shl-1530 Plane Labeling Machine

    Shl-1530 Mesin Pelabelan Pesawat

    SHL-1530 Mesin Lapisan Otomatis Plane 1. Gambar produk 2. Fitur Alat 1. Didedikatkeun pikeun panyiri datar tina sababaraha spésifikasi. 2. mesin ieu ngagunakeun antar-tipe canggih antar muka mesin-manusa, struktur anu wajar sareng operasi anu merenah. 3. Powered labél kadali tegangan sambungan sinkron, pasokan stabil sareng gancang, mastikeun kagancangan sareng akurasi tuangeun labél. 4. Kabayang bolu otomatis ngagugulung labél pikeun ngadamel labél langkung kuat. 5. mesin ieu ngadopsi SUS304 stainle ...
  • Shl-1520 Automatic Sticker Labeling Machine

    Shl-1520 Mesin Stiker Otomatis Stiker

    SHL-1520 Mesin Labeling Vertical Otomatis 1. Gambar produk 2. Fitur Alat 1. Parabot ieu dianggo pikeun panyiri nangtung tina botol buleud atanapi objék silinder. 2. Labél suplai kontrol tegangan sinkronisasi, suplai stabil sareng gancang, mastikeun kagancangan sareng akurasi tuangeun labél. 3. Mékanisme misahkeun botol nganggo roda bolu sinkron pikeun régulasi kagancangan stepless, sareng botol anu misahkeun jarak tiasa diatur sawenang-wenang. 4. mesin ieu nganggo canggih touch-t ...