Mesin kapsul kapsul

  • Automatic Capsule Polishing and Rejecting Machine, Capsule Rejector

    Otomatis Capsule Polishing sareng Mesin Nolak, Capsule Rejector

    Capsule Polishing And Sorting MachineProduk gambar Aplikasi: Mesinna mangrupikeun alat propésional novél pikeun apoték. Dina drive motor anu terus-terusan variabel, éta tiasa ngagosok sareng ngabersihkeun lebu anu napel kana kapsul sareng tablet kanggo ningkatkeun permukaan polesan ubar. Data téknis utama: kapasitas 150000 Pcs / hr Power supply 220V, 50Hz, 2A, Single-phase weight Net 60kg Net weight 40Kg Negative 2.7m3 / mn -0.014mpa Compressed air 0.25m3 / mn 0.3mpa form (LxWxH) 800 ...
  • High Speed Capsule Polisher, Capsule Polishing Machine

    Kacepetan Polisher Kapsul Kacepetan, Mesin Capsule Polishing

    Kapsul Poles Sareng Mesin Asihan, Kapsul PolisherProduk gambar Aplikasi: Mesinna mangrupikeun alat propésional novél pikeun apoték. Dina drive motor anu terus-terusan variabel, éta tiasa ngagosok sareng ngabersihkeun lebu anu napel kana kapsul sareng tablet kanggo ningkatkeun permukaan polesan ubar. Data téknis utama: kapasitas 150000 Pcs / hr Power supply 220V, 50Hz, 2A, Single-phase weight Net 60kg Net weight 40Kg Negative 2.7m3 / mn -0.014mpa Compressed air 0.25m3 / mn 0.3mpa ...
  • High Speed Capsule Polisher and Sorter with Low Price Good Price

    Kacepetan Polisher Kapsul Kacepetan sareng Sorter kalayan Harga Murah Harga Saé

    Capsule Polishing And Sorting MachineProduk gambar Aplikasi: Mesinna mangrupikeun alat propésional novél pikeun apoték. Dina drive motor anu terus-terusan variabel, éta tiasa ngagosok sareng ngabersihkeun lebu anu napel kana kapsul sareng tablet kanggo ningkatkeun permukaan polesan ubar. Data téknis utama: kapasitas 150000 Pcs / hr Power supply 220V, 50Hz, 2A, Single-phase weight Net 60kg Net weight 40Kg Negative 2.7m3 / mn -0.014mpa Compressed air 0.25m3 / mn 0.3mpa form (LxWxH) 800 ...
  • Vibrating Tablet Sieving Capsule Polishing Machine

    Vibrating Tablet Sieving Capsule Polishing Mesin

    Capsule Polishing Sareng Nyortir Mesin Gambar produk Aplikasi: Mesinna mangrupikeun alat propésional novél pikeun apoték. Dina drive motor anu terus-terusan variabel, éta tiasa ngagosok sareng ngabersihkeun lebu anu napel kana kapsul sareng tablet kanggo ningkatkeun permukaan polesan ubar. Data téknis utami: Kapasitas 7000 séréal / mnt Power Supply 220V, 280W Diménsi 1150 × 400 × 1000 mm (Sakabehna) 1300 × 540 × 1040 mm (Packing) W ...
  • Automatic Capsule Polishing & Sorting Machine

    Otomatis Capsule Polishing & Nyortir Mesin

    Capsule Polishing Sareng Nyortir Mesin Gambar produk Aplikasi: Mesinna mangrupikeun alat propésional novél pikeun apoték. Dina drive motor anu terus-terusan variabel, éta tiasa ngagosok sareng ngabersihkeun lebu anu napel kana kapsul sareng tablet kanggo ningkatkeun permukaan polesan ubar. Data téknis utami: kapasitas 150000 Pcs / hr Power supply 220V, 50Hz, 2A, Single-phase weight Net 60kg Net weight 40Kg Negative 2.7m3 / mn -0.014mpa Compre ...