Mesin Bungkus Kartu Blister

  • AC-600 Chain Plate Automatic Battery Blister Card Packaging Machine

    AC-600 Ranté Lempeng Batré Otomatis Blister Card Packaging Machine

    AC-600 Chain Plate Automatic Battery Blister Card Packaging Machine Scope of application. Mesin ieu cocog pikeun aki-aki, alat tulis, tuangeun, alat-alat médis, cocooan, pakakas alit, éléktronika, mobil sareng bagian motor, kabutuhan sadidinten, kosmétik, sareng plastik kertas atanapi bungkus kartu, sapertos jarum suntik, mobil mainan, gunting, senter, aki-aki, busi, lipstik, kait mantel, ngabersihkeun bola, agul, cairan koreksi, potlot, sareng sajabana aliran proses alat: Main perform ...
  • Automatic Toothbrush Blister Packing Machine

    Mesin Lapisan Gigi Blister Pakét

    Mesin ieu sacara propésional dilarapkeun dina industri sikat huntu, sacara propésional didesain kanggo bungkus sikat huntu. Sagala jinis sikat huntu, tunggal, dua kali, sababaraha sikat sikat gigi tiasa dihasilkeun.
  • Automatic Blister Card Toy Car, Scissor, Flashlight, Battery, Spark Plug, Lip Stick, Hook, Shaver, Pencil Packing Machine

    Mobil Mainan Kartu Blister Otomatis, Gunting, Senter, Batré, Spark Colokkeun, Lip Stick, Kait, Alat Cukur, Mesin Pensil

    Mesin ieu cocog pikeun aki-aki, alat tulis, tuangeun, alat-alat médis, cocooan, pakakas alit, éléktronika, mobil sareng bagian motor, kabutuhan sadidinten, kosmétik, sareng plastik kertas atanapi bungkus kartu, sapertos jarum suntik, mobil mainan, gunting, senter, aki-aki, busi, lipstik, kait jas, ngabersihkeun bola, agul, cairan koréksi, potlot, jst.
  • Battery Blister Card Packing Machine

    Mesin Bungkus Kartu Blister Batré

    Mesin ieu cocog pikeun aki-aki, alat tulis, tuangeun, alat-alat médis, cocooan, pakakas alit, éléktronika, mobil sareng bagian motor, kabutuhan sadidinten, kosmétik, sareng plastik kertas atanapi bungkus kartu, sapertos jarum suntik, mobil mainan, gunting, senter, aki-aki, busi, lipstik, kait jas, ngabersihkeun bola, agul, cairan koréksi, potlot, jst.
  • Automatic Toothbrush Blister Packaging Machine

    Mesin Bungkus Blister Toothbrush Otomatis

    Mesin ieu sacara propésional dilarapkeun dina industri sikat huntu, sacara propésional didesain kanggo bungkus sikat huntu. Sagala jinis sikat huntu, tunggal, dua kali, sababaraha sikat sikat gigi tiasa dihasilkeun.