Mesin kapsul ngeusian

  • [Copy] Rg2-110c Soft Gelatin Capsule Filling Machine

    [Copy] Rg2-110c Mesin Gelatin Kapsul Lemes ngeusian

    RG2-110C Lemes Gelatin Encapsulation Machine RG0.8-110C MODEL Deskripsi Produk 1. Ngadopsi layar sentuh ukuranana ageung, kalayan fungsi diagnostik sesar, tiasa nyimpen sababaraha jinis parameter operasi, antarmuka jaringan cadangan. 2. kapang anu ngadopsi alloy aluminium penerbangan, umur panjang jasa. Optimalkeun desain, langkung seueur cetakan, tingkat net-gelatin anu handap. 3. Kabayang kendang lambar gelatin, sistem minyak lambar gelatin sareng kapang ngadopsi desain paralel, stabilitas tinggi. Éta nganut variabel bebas f ...
  • Rg2-110c Soft Gelatin Encapsulation Machine

    Rg2-110c Mesin Enkulasi Gelatin Lemes

    RG2-110C Lemes Gelatin Encapsulation Machine RG0.8-110C MODEL Deskripsi Produk 1. Ngadopsi layar sentuh ukuranana ageung, kalayan fungsi diagnostik sesar, tiasa nyimpen sababaraha jinis parameter operasi, antarmuka jaringan cadangan. 2. kapang anu ngadopsi alloy aluminium penerbangan, umur panjang jasa. Optimalkeun desain, langkung seueur cetakan, tingkat net-gelatin anu handap. 3. Kabayang kendang lambar gelatin, sistem minyak lambar gelatin sareng kapang ngadopsi desain paralel, stabilitas tinggi. Éta nganut variabel bebas f ...
  • Gel Capsule Filling Machine

    Mesin ngeusian kapsul gél

    Fitur: Mesin ieu nganggo listrik sareng uap kana kombinasi kombinasi, dilengkepan ku alat counter otomatis éléktronik cocog pikeun ngeusian sababaraha kapsul doméstik atanapi impor. Éta sacara otomatis tiasa bérés tindakan lokasi, pipisahan, ngeusian, ngonci pikeun kapsul, ngirangan kakuatan tanaga gawé, ningkatkeun efisiensi produksi, sasuai sareng sarat sanitasi ubar. Éta mangrupikeun perlengkapan idéal kalayan akurasi pinter pikeun dosis, novél ...
  • Semi Auto Capsule Filling Machine

    Mesin ngeusian Kapsul Semi Otomatis

    Mesin Sampel ngeusian Kapsul Semi Otomatis Fitur: Mesin ieu nganggo listrik sareng uap pikeun kontrol kombinasi, dilengkepan ku alat counter otomatis éléktronik cocog pikeun ngeusian sababaraha kapsul doméstik atanapi impor. Éta sacara otomatis tiasa bérés tindakan lokasi, pipisahan, ngeusian, ngonci pikeun kapsul, ngirangan kakuatan tanaga gawé, ningkatkeun efisiensi produksi, sasuai sareng sarat sanitasi ubar. Mangrupikeun alat anu idéal sareng akurasi pinter pikeun dosis, ...
  • Hard Gelatin Semi Automatic Capsule Filling Machine

    Mesin ngeusian Kapsul Gelatin Semi Otomatis

    Fitur Mesin Keusikan Gelatin Semi Otomatis Capsule ngeusian: Mesin ieu nganggo listrik sareng uap kana kombinasi kombinasi, dilengkepan ku alat counter otomatis éléktronik cocog pikeun ngeusian sababaraha kapsul doméstik atanapi impor. Éta sacara otomatis tiasa bérés tindakan lokasi, pipisahan, ngeusian, ngonci pikeun kapsul, ngirangan kakuatan tanaga gawé, ningkatkeun efisiensi produksi, sasuai sareng sarat sanitasi ubar. Mangrupikeun alat anu idéal kalayan akurasi pinter pikeun dos ...
  • Njp Series Pharmaceutical Equipment/Machinery Automatic Coffee Capsule Filling Machine, Automatic Capsule Filler, Capsule Making Machine

    Njp Series Farmasi Peralatan / Mesin Otomatis Kopi Capsule ngeusian Mesin, Otomatis Capsule Filler, Capsule Making Machine

    Njp Series Farmasi Peralatan / Mesin Otomatis Kapsul ngeusian Mesin, Otomatis Capsule Filler, Capsule Making Machine Kauntungan Produk: 1. Ngembangkeun sacara mandiri sareng ningkatkeun desain internal péngkolan die, sareng nganggo bantalan linier Jepang asli, anu ngagaduhan akurasi langkung luhur sareng umur jasa langkung lami tibatan alat tara. 2. Desain cam handap, dibandingkeun sareng réncang na, kami parantos ningkatkeun pompa minyak atomisasi tekanan pikeun ngajaga pelumasan i ...
  • Dtj-V Semi-Automatic Capsule Filling Machine

    Mesin ngeusian Kapsul Dtj-V Semi-Otomatis

    Fitur Mesin ngeusian Kapsul Semi-Otomatis: Mesin ieu nganggo listrik sareng uap kana kombinasi kombinasi, dilengkepan ku alat counter otomatis éléktronik cocog pikeun ngeusian sababaraha kapsul doméstik atanapi impor. Éta sacara otomatis tiasa bérés tindakan lokasi, pipisahan, ngeusian, ngonci pikeun kapsul, ngirangan kakuatan tanaga gawé, ningkatkeun efisiensi produksi, sasuai sareng sarat sanitasi ubar. Éta mangrupikeun perlengkapan idéal kalayan akurasi pinter pikeun dosis, novel st ...
  • Semi-Automatic Capsule Filler, Semi-Automatic Capsule Filling Machine

    Filler Kapsul Semi-Otomatis, Mesin ngeusian Kapsul Semi-Otomatis

    Sampling Mesin ngeusian Kapsul Semi Otomatis: Fitur: Mesin ieu nganggo listrik sareng uap kana kombinasi kombinasi, dilengkepan ku alat counter otomatis éléktronik cocog pikeun ngeusian sababaraha kapsul doméstik atanapi impor. Éta sacara otomatis tiasa bérés tindakan lokasi, pipisahan, ngeusian, ngonci pikeun kapsul, ngirangan kakuatan tanaga gawé, ningkatkeun efisiensi produksi, sasuai sareng sarat sanitasi ubar. Mangrupikeun alat anu ideal sareng akurasi pinter pikeun dosag ...
  • Dtj-V Pharmaceutical Equipment/Machinery Semi Automatic Capsule Filling Machine, Semi Automatic Capsule Filler, Semi Automatic Capsule Making Machine

    Alat-alat Farmasi Dtj-V / Mesin Semi Otomatis Capsule ngeusian Mesin, Semi Otomatis Capsule Filler, Semi Otomatis Capsule Making Machine

    Alat-alat Farmasi DTJ-V / Mesin Mesin Kapsul Otomatis ngeusian Mesin, Capsule Filler Otomatis, Kapsul Nyiptakeun Mesin Éta sacara otomatis tiasa ngarengsekeun aksi lokasi, pipisahan, ngeusian, ngonci pikeun kapsul, ngirangan kakuatan tanaga gawé, ningkatkeun efisiensi produksi, sasuai sareng réq ...
  • Pharmaceutical Machinery Automatic Capsule Filling Machine

    Mesin Farmasi Mesin Kapsul Otomatis ngeusian

    Mesin Farmasi Otomatis Kapsul ngeusian Mesin 2. Desain cam handap, dibandingkeun sareng réncang na, kami parantos ningkatkeun pompa minyak atomisasi tekanan pikeun ngajaga pelumasan dina alur cam, anu ngirangan ngirangan sareng manjangan umur jasa ...
  • Semi Automatic Capsule Filler with Touch Screen, PLC, Stainless Steel

    Semi Otomatis Capsule Filler with Touch Screen, PLC, Steel Waja

    Sampling Mesin ngeusian Kapsul Semi Otomatis: Fitur: Mesin ieu nganggo listrik sareng uap kana kombinasi kombinasi, dilengkepan ku alat counter otomatis éléktronik cocog pikeun ngeusian sababaraha kapsul doméstik atanapi impor. Éta sacara otomatis tiasa bérés tindakan lokasi, pipisahan, ngeusian, ngonci pikeun kapsul, ngirangan kakuatan tanaga gawé, ningkatkeun efisiensi produksi, sasuai sareng sarat sanitasi ubar. Mangrupikeun alat anu idéal kalayan akurasi pinter pikeun dosis ...
  • Njp-800 Pharmaceutical Hard Capsule Powder Filling Machine

    Njp-800 Mesin Farmasi Hard Capsule Bubuk ngeusian

    Njp-800 Farmasi Hard Capsule Powder Filling MachineKeuntungan produk: 1. Mandiri ngembangkeun sareng ningkatkeun desain internal péngkolan mati, sareng nganggo bantalan linier Jepang asli, anu ngagaduhan akurasi langkung luhur sareng umur jasa langkung lami tibatan alat-alat tara. Desain cam handap, dibandingkeun sareng réncang na, kami parantos ningkatkeun pompa minyak atomisasi tekanan pikeun ngajaga pelumasan dina alur cam, anu ngirangan ngirangan sareng manjangan umur jasa ...
123 Teras> >> Halaman 1/3