Grup Produk

  • Vials, Tube, Ointment, Sachets, Injections, Cosmetics, Condom, Ampules, Cartoning Machine

    Vial, Tube, Salep, Sachets, Suntikan, Kosmétik, Kondom, Ampul, Mesin Cartoning

    Vial, Tube, Ointment, Sachets, Suntik, Kosmétik, Kondom, Ampul, Plow-Wrapped Products Horizontal Cartoning MachineMain performa sareng struktural ciri: 1. Éta nganut dahar otomatis, ngabongkar, tuang, nyégel sareng kaluaran. Sareng bentuk kemasan sanésna, strukturna kompak sareng wajar, sareng operasi sareng pangaluyuan saderhana; 2. Servo / stepping motor, layar toél sareng sistem kontrol anu tiasa diprogram PLC diadopsi pikeun ngajantenkeun operasi tampilan mesin-mesin di ...
  • Vials, Tube, Ointment, Sachets, Tube Injections, Cosmetis, Condom, Ampoules, Plow-Wrapped Products Horizontal Cartoning Machine

    Vial, Tube, Ointment, Sachets, Tube Suntik, Cosmetis, Condom, Ampoules, Plow-Wrapped Products Horizontal Cartoning Machine

    Vial, Tube, Ointment, Sachets, Tube Injections, Cosmetis, Condom, Ampoules, Plow-Wrapped Products Horizontal Cartoning Machine (Sadaya produk tiasa disesuaikan) Kinerja utama sareng ciri struktural: 1. Éta ngadopsi tuang otomatis, ngabongkar, nyoco, nyégel sareng kaluaran. Sareng bentuk kemasan sanésna, strukturna kompak sareng wajar, sareng operasi sareng pangaluyuan saderhana; 2. Servo / stepping motor, layar toél sareng sistem kontrol anu tiasa diprogram PLC diadopsi kana m ...
  • Tyz-130 Automatic Condom Cartoning Machine

    Tyz-130 Mesin Cartoning Kondom Otomatis

    Pél Otomatis Botol Cartoning MachineMain kinerja sareng ciri struktural: 1. Éta nyoko kana dahar otomatis, ngabongkar, nyoco, nyégél sareng kaluaran. Sareng bentuk kemasan sanésna, strukturna kompak sareng wajar, sareng operasi sareng pangaluyuan saderhana; 2. Servo / stepping motor, layar toél sareng sistem kontrol anu tiasa diprogram PLC diadopsi pikeun ngajantenkeun operasi tampilan antar-mesin antar manusa langkung jelas sareng langkung merenah, kalayan tingkat otomatisasi anu langkung luhur sareng langkung huma ...
  • Automatic Carton Packing Machine for Wet Wipes

    Mesin Packing karton otomatis pikeun Ngusap baseuh

    TYZ-130 Mesin Cartoning Otomatis Mesin karton customzied cocog pikeun sadaya jinis produk sareng kinerja struktural: 1. Éta ngadopsi dahar otomatis, ngabongkar, nyoco, ngégél sareng kaluaran. Sareng bentuk kemasan sanésna, strukturna kompak sareng wajar, sareng operasi sareng pangaluyuan saderhana; 2. Servo / stepping motor, layar toél sareng sistem kontrol anu tiasa diprogram PLC diadopsi pikeun ngajantenkeun operasi tampilan antar-mesin antar manusa langkung jelas sareng ...
  • Horizontal Cartoning Machine for Hardware Bearing

    Mesin Cartoning horizontal pikeun Bantalan Hardware

    Mesin Cartoning horizontal Pikeun kinerja Hardware BearingMain sareng ciri struktural: 1. Éta nyoko kana dahar otomatis, ngabongkar, nyoco, nyégél sareng kaluaran. Sareng bentuk kemasan sanésna, strukturna kompak sareng wajar, sareng operasi sareng pangaluyuan saderhana; 2. Servo / stepping motor, layar toél sareng sistem kontrol anu tiasa diprogram PLC diadopsi pikeun ngajantenkeun operasi tampilan antar manusa-mesin langkung jelas sareng langkung merenah, kalayan tingkat otomatisasi tinggi sareng ...
  • Tyz-130 Automatic Food/ Hardware/Pharmaceutical/Cosmetic/Medicine/Bottle/Tube Box Packing Cartoning Machine

    Tyz-130 Otomatis Pangan / Hardware / Farmasi / Kosmétik / Kedokteran / Botol / Tube Box Packing Cartoning Machine

    Tyz-130 Otomatis Pangan / Hardware / Farmasi / Kosmétik / Kedokteran / Botol / Tube Box Packing Cartoning Machine Kinerja utama sareng ciri struktural: 1. Éta ngadopsi dahar otomatis, ngabongkar, nyoco, nyégél sareng kaluaran. Sareng bentuk kemasan sanésna, strukturna kompak sareng wajar, sareng operasi sareng pangaluyuan saderhana; 2. Servo / stepping motor, layar toél sareng sistem kontrol anu tiasa diprogram PLC diadopsi pikeun ngajantenkeun operasi tampilan antar-mesin antar manusa ...
  • Automatic Cartoning Machine for Soft Tubes

    Mesin Cartoning Otomatis pikeun Tabung Lemes

    Mesin Cartoning Otomatis pikeun Tabung Lemes Mesin karton khusus pikeun cocog pikeun sagala jinis performa produk sareng ciri struktural: 1. Éta nyoko kana dahar otomatis, ngabongkar, nyoco, nyégél sareng kaluaran. Sareng bentuk kemasan sanésna, strukturna kompak sareng wajar, sareng operasi sareng pangaluyuan saderhana; 2. Servo / stepping motor, layar toél sareng sistem kontrol anu tiasa diprogram PLC diadopsi pikeun ngajantenkeun operasi tampilan antar manusa-mesin ...
  • Tyz-130 Automatic Box Packing Machine with Hot Glue Sealing

    Mesin Packing Kotak Otz-130 Otomatis nganggo Hot Lem Sealing

    Tyz-130 Otomatis Pangan / Hardware / Farmasi / Kosmétik / Kedokteran / Botol / Tube Box Packing Cartoning MachineMain kinerja sareng ciri struktural: 1. Éta ngadopsi dahar otomatis, ngabongkar, nyoco, ngégél sareng kaluaran. Sareng bentuk kemasan sanésna, strukturna kompak sareng wajar, sareng operasi sareng pangaluyuan saderhana; 2. Servo / stepping motor, layar toél sareng sistem kontrol anu tiasa diprogram PLC diadopsi pikeun ngajantenkeun operasi tampilan antar-mesin antar muka ...
  • Tyz-130 Automatic Condom Encasing Machine Carton Machine

    Tyz-130 Mesin Kondom Otomatis Encasing Mesin karton

    TYZ-130 Mesin tinju Kondom Otomatis, mesin karton kondom, kontoner kondom Kinerja utama sareng ciri struktural: 1. Éta ngadopsi tuang otomatis, ngabongkar, nyoco, nyégél sareng kaluaran. Sareng bentuk kemasan sanésna, strukturna kompak sareng wajar, sareng operasi sareng pangaluyuan saderhana; 2. Servo / stepping motor, layar toél sareng sistem kontrol anu tiasa diprogram PLC diadopsi pikeun ngajantenkeun operasi tampilan antar-mesin antar manusa langkung jelas sareng langkung merenah ...
  • Tyz-130 Automatic Food Beverage Pharmaceutical Products Box Packing Carton Machine

    Tyz-130 Otomatis Dahareun Minuman Produk Farmasi Bungkus Mesin Karton

    TYZ-130 Otomatis Dahareun Minuman Farmasi Produk Box Packing Carton Machine Mesin karton khusus cocog pikeun sadaya jinis produk kinerja Utama sareng ciri struktural: 1. Éta ngadopsi tuang otomatis, ngabongkar, nyoco, nyégél sareng kaluaran. Sareng bentuk kemasan sanésna, strukturna kompak sareng wajar, sareng operasi sareng pangaluyuan saderhana; 2. Servo / stepping motor, layar toél sareng sistem kontrol anu tiasa diprogram PLC diadopsi pikeun ...
  • Bt-260 Automatic Cellophane Overwrapping Machine

    Bt-260 Mesin Tumpukan Cellophane Otomatis

    BT-260 Rokok Box Otomatis 3D Cellophane Overwrapping Mesin Fitur: Mesin dirancang pikeun nyerep sareng nyerna peralatan canggih asing, nganggo transduser tampilan digital anu diimpor sareng komponén élék, stabil sareng dipercaya dina operasi, nyolong teguh, mulus éndah. Éta tiasa ngalakukeun pengepakan otomatis, nyoco, ngalipet, nyéépkeun panas, ngitung sareng otomatis nyabak pita soca. Laju bungkus tiasa disaluyukeun sacara teu henti. Ngarobih sababaraha bagian tiasa ngabungkus béda ...
  • Automatic Sweet Jellies In a Blister Tray Boxing Machine

    Jeli Amis Otomatis Dina Mesin Tinju Dulang Blister

    Jeli Otomatis Dina Mesin Tinju Bulang Blister Amis dina baki leuleuy Jeli dina baki leuleuy Produk sanés dina baki leuleuy (Sadaya produk tiasa disaluyukeun) Kinerja utama sareng ciri struktural: 1. Éta nyoko kana dahar otomatis, ngabongkar, nyoco, ngégél sareng kaluaran. Sareng bentuk kemasan sanésna, strukturna kompak sareng wajar, sareng operasi sareng pangaluyuan saderhana; 2. Servo / stepping motor, layar toél sareng sistem kontrol anu tiasa diprogram PLC diadopsi pikeun ...
123456 Teras> >> Halaman 1/26