Mesin bungkus sélopéna

  • Bt-260 Automatic Cellophane Overwrapping Machine

    Bt-260 Mesin Tumpukan Cellophane Otomatis

    BT-260 Rokok Box Otomatis 3D Cellophane Overwrapping Mesin Fitur: Mesin dirancang pikeun nyerep sareng nyerna peralatan canggih asing, nganggo transduser tampilan digital anu diimpor sareng komponén élék, stabil sareng dipercaya dina operasi, nyolong teguh, mulus éndah. Éta tiasa ngalakukeun pengepakan otomatis, nyoco, ngalipet, nyéépkeun panas, ngitung sareng otomatis nyabak pita soca. Laju bungkus tiasa disaluyukeun sacara teu henti. Ngarobih sababaraha bagian tiasa ngabungkus béda ...
  • Bt-200 Cosmetics Automatic 3D Cellophane Overwrapping Machine

    Bt-200 Kosmétik Otomatis 3D Cellophane Overwrapping Machine

    BT-200 Kosmétik Otomatis 3D Cellophane Overwrapping Mesin Fitur: Mesin didesain dumasar kana nyerep sareng nyerna peralatan canggih asing, nganggo transduser tampilan digital impor sareng komponén élék, stabil sareng dipercaya dina operasi, nyolong teguh, mulus éndah. Éta tiasa ngalakukeun pengepakan otomatis, nyoco, ngalipet, nyéépkeun panas, ngitung sareng otomatis nyabak pita soca. Laju bungkus tiasa disaluyukeun sacara teu henti. Ngarobih sababaraha bagian tiasa ngabungkus spésipati béda ...
  • Bt-300 Fully Automatic Cigarette Box 3D Cellophane Overwrapping Machine

    Bt-300 Mesin Rokok Box Sepuh Otomatis 3D Cellophane

    BT-300 Rokok Box Otomatis 3D Cellophane Overwrapping Mesin Fitur: Mesin dirancang pikeun nyerep sareng nyerna peralatan canggih asing, nganggo transduser tampilan digital anu diimpor sareng komponén élék, stabil sareng dipercaya dina operasi, nyolong teguh, mulus éndah. Éta tiasa ngalakukeun pengepakan otomatis, nyoco, ngalipet, nyéépkeun panas, ngitung sareng otomatis nyabak pita soca. Laju bungkus tiasa disaluyukeun sacara teu henti. Ngarobih sababaraha bagian tiasa ngabungkus béda ...
  • Bt-200 Automatic Three-Dimensional Transparent Film Cardboard Cigarette Box Cellophane Wrapping Machine

    Bt-200 Otomatis Tilu Diménsi Transparan Film Kardus Kotak Rok Roti Cellophane Wrapping

    BT-200 Kosmétik Otomatis 3D Cellophane Overwrapping Mesin Fitur: Mesin didesain dumasar kana nyerep sareng nyerna peralatan canggih asing, nganggo transduser tampilan digital impor sareng komponén élék, stabil sareng dipercaya dina operasi, nyolong teguh, mulus éndah. Éta tiasa ngalakukeun pengepakan otomatis, nyoco, ngalipet, nyéépkeun panas, ngitung sareng otomatis nyabak pita soca. Laju bungkus tiasa disaluyukeun sacara teu henti. Ngarobih sababaraha bagian tiasa ngabungkus spésipati béda ...
  • Bt-300 Factory Price DVD Box Cellophane Packaging Machine

    Bt-300 Pabrik Harga DVD Box Cellophane Packaging Machine

    BT-300 Rokok Box Otomatis 3D Cellophane Overwrapping Mesin Fitur: Mesin dirancang pikeun nyerep sareng nyerna peralatan canggih asing, nganggo transduser tampilan digital anu diimpor sareng komponén élék, stabil sareng dipercaya dina operasi, nyolong teguh, mulus éndah. Éta tiasa ngalakukeun pengepakan otomatis, nyoco, ngalipet, nyéépkeun panas, ngitung sareng otomatis nyabak pita soca. Laju bungkus tiasa disaluyukeun sacara teu henti. Ngarobih sababaraha bagian tiasa ngabungkus béda ...
  • Bt-300 Automatic Cellophane Tea Box Three-Dimensional Transparent Membrane Packing Machine

    Bt-300 Otomatis Cellophane Tea Box Tilu-Diménsi mémbran bungkus mémbran transparan

    BT-300 Rokok Box Otomatis 3D Cellophane Overwrapping Mesin Fitur: Mesin dirancang pikeun nyerep sareng nyerna peralatan canggih asing, nganggo transduser tampilan digital anu diimpor sareng komponén élék, stabil sareng dipercaya dina operasi, nyolong teguh, mulus éndah. Éta tiasa ngalakukeun pengepakan otomatis, nyoco, ngalipet, nyéépkeun panas, ngitung sareng otomatis nyabak pita soca. Laju bungkus tiasa disaluyukeun sacara teu henti. Ngarobih sababaraha bagian tiasa ngabungkus béda ...
  • Bt-300 Cigarette Packing Machine Good Price

    Bt-300 Mesin Rokok Rokok Harga Bagus

    BT-300 Rokok Box Otomatis 3D Cellophane Overwrapping Mesin Fitur: Mesin dirancang pikeun nyerep sareng nyerna peralatan canggih asing, nganggo transduser tampilan digital anu diimpor sareng komponén élék, stabil sareng dipercaya dina operasi, nyolong teguh, mulus éndah. Éta tiasa ngalakukeun pengepakan otomatis, nyoco, ngalipet, nyéépkeun panas, ngitung sareng otomatis nyabak pita soca. Laju bungkus tiasa disaluyukeun sacara teu henti. Ngarobih sababaraha bagian tiasa ngabungkus béda ...
  • Bt-300 Automatic Cigarette Cellophane Packing Machine

    Bt-300 Mesin Roti Cellophane Rokok Otomatis

    BT-300 Rokok Box Otomatis 3D Cellophane Overwrapping Mesin Fitur: Mesin dirancang pikeun nyerep sareng nyerna peralatan canggih asing, nganggo transduser tampilan digital anu diimpor sareng komponén élék, stabil sareng dipercaya dina operasi, nyolong teguh, mulus éndah. Éta tiasa ngalakukeun pengepakan otomatis, nyoco, ngalipet, nyéépkeun panas, ngitung sareng otomatis nyabak pita soca. Laju bungkus tiasa disaluyukeun sacara teu henti. Ngarobih sababaraha bagian tiasa ngabungkus béda ...
  • Automatic Soap Biscuit Carton Box 3D Packing Machine BOPP Film Perfume Playing Card Cellophane Overwrapping Machine

    Otomatis Sabun Biskuit karton Box 3D Packing Machine BOPP Film Parfum Playing Card Cellophane Overwrapping Machine

    BT-200 Kosmétik Parfum Maén Kartu Sabun Otomatis 3D Cellophane Overwrapping Mesin Fitur: Mesinna dirancang dina dasar nyerep sareng nyerna peralatan canggih asing, nganggo transduser tampilan digital anu diimpor sareng komponén élék, stabil sareng dipercaya dina operasi, nyolong teguh, mulus hiji geulis. Éta tiasa ngalakukeun pengepakan otomatis, nyoco, ngalipet, nyéépkeun panas, ngitung sareng otomatis nyabak pita soca. Laju bungkus tiasa disaluyukeun sacara teu henti. Ngarobih sababaraha bagian tiasa ...
  • Bt-300 Automatic Cosmetic Box BOPP Film Cellophane Wrapping Machine

    Bt-300 Otomatis Kosmétik Box BOPP Film Cellophane Wrapping Machine

    BT-300 Rokok Box Otomatis 3D Cellophane Overwrapping Mesin Fitur: Mesin dirancang pikeun nyerep sareng nyerna peralatan canggih asing, nganggo transduser tampilan digital anu diimpor sareng komponén élék, stabil sareng dipercaya dina operasi, nyolong teguh, mulus éndah. Éta tiasa ngalakukeun pengepakan otomatis, nyoco, ngalipet, nyéépkeun panas, ngitung sareng otomatis nyabak pita soca. Laju bungkus tiasa disaluyukeun sacara teu henti. Ngarobih sababaraha bagian tiasa ngabungkus béda ...
  • Bt-200 Automatic Three -Dimensional Cellophane Over Wrapping Machine / Cigarette Case Transparent Film Wrapping Machine

    Bt-200 Otomatis Tilu -Dimensional Cellophane Ngalangkungan Mesin Pembungkus / Mesin Rokok Kasus Mesin Pembungkus Film Transparan

    BT-200 Kosmétik Otomatis 3D Cellophane Overwrapping Mesin Fitur: Mesin didesain dumasar kana nyerep sareng nyerna peralatan canggih asing, nganggo transduser tampilan digital impor sareng komponén élék, stabil sareng dipercaya dina operasi, nyolong teguh, mulus éndah. Éta tiasa ngalakukeun pengepakan otomatis, nyoco, ngalipet, nyéépkeun panas, ngitung sareng otomatis nyabak pita soca. Laju bungkus tiasa disaluyukeun sacara teu henti. Ngarobih sababaraha bagian tiasa ngabungkus spésipati béda ...
  • Bt-400 3D Three Dimension Perfume Cosmetic Cream Lotion Box Packing Machine with Cellophane BOPP PVC Paper

    Bt-400 3D Three Dimension Parfume Cosmetic Cream Lotion Box Packing Machine sareng Cellophane BOPP PVC Kertas

    BT-400 3D Transparent film Cellophane Overwrapping Machine Fitur Fungsional: Bahan Otomatis 3D Cellophane Overwrapping Machine ieu bahan anu dilarapkeun nyaéta pilem pelapis cellophane sareng BOPP, sareng mesin ieu mangrupikeun perlengkapan umum pikeun ngajantenkeun bungkus 3d pikeun spésifikasi béda karton atanapi benda awak sisi. Perkawis hubungan mékanika salaku awak utama, nyoko kana kontrol frékuénsi stepless tina kagancangan motor sareng aksésoris listrik kontrol otomatis. Mesin ngahijikeun mesin, electrici ...
12 Teras> >> Halaman 1/2