Bt-260 Mesin Tumpukan Cellophane Otomatis

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

BT-260 Rokok Box Otomatis 3D Mesin Tumpukan Cellophane

Bt-260 Automatic Cellophane Overwrapping Machine

 

Fitur:
Mesinna dirancang dumasar kana nyerep sareng nyerna peralatan canggih asing, nganggo transduser tampilan digital impor sareng komponén élék, stabil sareng dipercaya dina operasi, nyolong teguh, mulus éndah. Éta tiasa ngalakukeun pengepakan otomatis, nyoco, ngalipet, nyéépkeun panas, ngitung sareng otomatis nyabak pita soca. Laju bungkus tiasa disaluyukeun sacara teu henti. Ngarobih sababaraha bagian tiasa ngabungkus spésifikasi anu béda (diménsi, jangkungna, lébar) produk kotak.

Tilu Pencegahan: anti-ngajalin anti-damping anti lebu
Ningkatkeun nilai tambahan produk, ningkatkeun grade produk, ningkatkeun kualitas hiasan.

 

Data téknis utami:

Modél BT-200 BT-260 BT-300 BT-350
laju ngabungkus 30-60 kasus / menit 20-60 bungkus / mnt 40-80 kasus / mnt 15-40 Bungkus / mnt
Jangkauan bungkus ukuran L + H + (5-10mm) ≤200mm L + H + (5-10mm) ≤250mm L + H + (5-10mm) ≤300mm L + H + (5-10mm) ≤350mm
Bahan bungkus OPP / BOPP OPP / BOPP OPP / BOPP OPP / BOPP
Diménsi mesin 2600x790x1550mm 1930x800x1700mm 2000x700x1400mm 2300x1000x1650mm
Beurat 600KG 700KG 600KG 950KG
Kakuatan total 4.5KW 5KW 4.5KW 5KW
Voltaseu 220V / 380V (50Hz) fase tunggal atanapi tilu fase 220V / 380V (50Hz) fase tunggal atanapi tilu fase 220V / 380V (50Hz) fase tunggal atanapi tilu fase 220V / 380V (50Hz) fase tunggal atanapi tilu fase

Detil mesin:
Bt-260 Automatic Cellophane Overwrapping Machine
Bt-260 Automatic Cellophane Overwrapping Machine
Bt-260 Automatic Cellophane Overwrapping Machine
Bt-260 Automatic Cellophane Overwrapping Machine

Sampel:
Bt-260 Automatic Cellophane Overwrapping Machine
Bt-260 Automatic Cellophane Overwrapping Machine
Bt-260 Automatic Cellophane Overwrapping Machine

Prosedur ngagawekeun:
Bt-260 Automatic Cellophane Overwrapping Machine

Wisata pabrik:
Bt-260 Automatic Cellophane Overwrapping Machine


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami