Parabot Farmasi

  • Roller Type High Speed Al/Pl Blister Packaging Machine

    Roller Type High Speed ​​Al / Pl Blister Packaging Mesin

      DPH-260 Roller Type High Speed ​​AL / PL Blister Packing Machine Spesifikasi téknis: Kapasitas (punch / time) 60-200 Range stroke (mm) 20-120 Packingmaterial: Farmasi PVCPTP Alu foil (mm) (0.2-0.4) * 260 (0.02-0.05) * 260 hawa dikomprés Cleam 0,5-0,7Mpa Konsumsi Udara (m³ / mnt) .50.5 Kakuatan AC380V 50HZ 18.1KW Cai chiller pikeun kapang 1.5P kalayan 60L / h Dimensi konsumsi (LW * H) (mm) 4860 * 1070 * 1750 Beurat bersih (kg) 3000 Rincian mesin: Tur pabrik:
  • [Copy] Rg2-110c Soft Gelatin Capsule Filling Machine

    [Copy] Rg2-110c Mesin Gelatin Kapsul Lemes ngeusian

    RG2-110C Lemes Gelatin Encapsulation Machine RG0.8-110C MODEL Deskripsi Produk 1. Ngadopsi layar sentuh ukuranana ageung, kalayan fungsi diagnostik sesar, tiasa nyimpen sababaraha jinis parameter operasi, antarmuka jaringan cadangan. 2. kapang anu ngadopsi alloy aluminium penerbangan, umur panjang jasa. Optimalkeun desain, langkung seueur cetakan, tingkat net-gelatin anu handap. 3. Kabayang kendang lambar gelatin, sistem minyak lambar gelatin sareng kapang ngadopsi desain paralel, stabilitas tinggi. Éta nganut variabel bebas f ...
  • Rg2-110c Soft Gelatin Encapsulation Machine

    Rg2-110c Mesin Enkulasi Gelatin Lemes

    RG2-110C Lemes Gelatin Encapsulation Machine RG0.8-110C MODEL Deskripsi Produk 1. Ngadopsi layar sentuh ukuranana ageung, kalayan fungsi diagnostik sesar, tiasa nyimpen sababaraha jinis parameter operasi, antarmuka jaringan cadangan. 2. kapang anu ngadopsi alloy aluminium penerbangan, umur panjang jasa. Optimalkeun desain, langkung seueur cetakan, tingkat net-gelatin anu handap. 3. Kabayang kendang lambar gelatin, sistem minyak lambar gelatin sareng kapang ngadopsi desain paralel, stabilitas tinggi. Éta nganut variabel bebas f ...
  • Automatic Syrup Honey Jam Ketchup Shampoo Liquid Blister Packing Machine

    Sirop Otomatis Madu Jam Ketchup Shampoo Liquid Blister Packing Machine

    Dpp-80 Alat Farmasi Liquid Blister Packaging Machine1. Gambar Produk 2. Fitur: 1. Éta ngadopsi mékanisme transmisi kakuatan tinggi tipe paling anyar pikeun ngatur ranté sareng ngajalankeun poros nyetir utama. Kasalahan sareng noises transmisi roda roda sanésna tiasa dihindari. 2. Sistem pangendali impor diadopsi; ogé éta tiasa dilengkepan ku alat pendeteksi sareng fungsi panolakan (Omron Sensor) Dpp-80 Manufaktur Packaging Farmasi / Mesin Paket, Blister ...
  • Dpp-80 Automatic Pharmaceutical Equipment Capsule/Liquid/ Choclate Blister Packing Packaging/Package/Pack Machine

    Dpp-80 Otomatis Alat Farmasi Kapsul / Cair / Choclate Blister Packing Packaging / Package / Pack Machine

    Dpp-80 Manufaktur Mesin Pakét Farmasi, Blister Packing Machine1. Gambar Produk 2. Fitur: 1. Éta ngadopsi mékanisme transmisi kakuatan tinggi tipe paling anyar pikeun ngatur ranté sareng ngajalankeun poros nyetir utama. Kasalahan sareng noises transmisi roda roda sanésna tiasa dihindari. 2. Sistem pangendali impor diadopsi; ogé éta tiasa dilengkepan ku alat pendeteksi sareng fungsi panolakan (Omron Sensor) Dpp-80 Manufaktur Pakét Farmasi Pakét / Pakét Paket Mac ...
  • High Speed Rotary Pharmaceutical/Food Chicken Soup Cube Tablet/Pill/Salt Making Press Machine

    Kacepetan Rotary Farmasi / Dahar Ayam Sup Kubus Tablet / Pél / Mesin Pencét Uyah

    Mesin Pencét Tablet ZP25F Tablet Paké Sampel Alat ieu mangrupikeun produk bertéknologi tinggi éléktromekanis anu dikembangkeun dumasar kana taun taun pamariksaan produk otomatis dikembangkeun ku perusahaan urang. Éta tiasa neken sababaraha wafer konvensional sareng tablet bentuk khusus sanés (kalebet percetakan dua sisi): Alat-alat ieu nyaéta farmasi, kimia, Pilihan anu pangsaéna pikeun dahareun, plastik, éléktronik sareng perusahaan produksi sanés. Fitur 1. Struktur keseluruhan pakakasna kompak sareng reas ...
  • Gel Capsule Filling Machine

    Mesin ngeusian kapsul gél

    Fitur: Mesin ieu nganggo listrik sareng uap kana kombinasi kombinasi, dilengkepan ku alat counter otomatis éléktronik cocog pikeun ngeusian sababaraha kapsul doméstik atanapi impor. Éta sacara otomatis tiasa bérés tindakan lokasi, pipisahan, ngeusian, ngonci pikeun kapsul, ngirangan kakuatan tanaga gawé, ningkatkeun efisiensi produksi, sasuai sareng sarat sanitasi ubar. Éta mangrupikeun perlengkapan idéal kalayan akurasi pinter pikeun dosis, novél ...
  • Semi Auto Capsule Filling Machine

    Mesin ngeusian Kapsul Semi Otomatis

    Mesin Sampel ngeusian Kapsul Semi Otomatis Fitur: Mesin ieu nganggo listrik sareng uap pikeun kontrol kombinasi, dilengkepan ku alat counter otomatis éléktronik cocog pikeun ngeusian sababaraha kapsul doméstik atanapi impor. Éta sacara otomatis tiasa bérés tindakan lokasi, pipisahan, ngeusian, ngonci pikeun kapsul, ngirangan kakuatan tanaga gawé, ningkatkeun efisiensi produksi, sasuai sareng sarat sanitasi ubar. Mangrupikeun alat anu idéal sareng akurasi pinter pikeun dosis, ...
  • Zp33f/Zp35f/Zp37f Rotary Tablet Press, Tablet Pressing Machine Type Pharmaceutical Machinery

    Zp33f / Zp35f / Zp37f Rotary Tablet Pencét, Tablet Mesin Pencét Tipe Mesin Farmasi

    Rotary Tablet Press, Tablet Mesin Pencét Tipe Mesin Farmasi Sampel Dianggo Alat ieu mangrupikeun produk bertéknologi tinggi éléktromekanik anu dikembangkeun dumasar kana taun taun pamariksaan produk otomatis dikembangkeun ku perusahaan urang. Éta tiasa neken sababaraha wafer konvensional sareng tablet bentuk khusus sanés (kalebet percetakan dua sisi): Alat-alat ieu nyaéta farmasi, kimia, Pilihan anu pangsaéna pikeun dahareun, plastik, éléktronik sareng perusahaan produksi sanés. Fitur 1. Langkung ...
  • Hydraulic Press Tablet / Pill Press Machine

    Hidrolik Pencét Tablet / Pél Pencét Mesin

    ZP31F Tablet mesin press Sample Use Éta tiasa neken sababaraha wafer konvensional sareng tablet bentuk khusus sanés (kalebet percetakan dua sisi): Alat-alat ieu nyaéta farmasi, kimia, Pilihan anu pangsaéna pikeun dahareun, plastik, éléktronik sareng perusahaan produksi sanés. Pitur1.Struktur gembleng tina ...
  • Pharmaceutical Machinery Tablet Pressing Machine

    Mesin Pencét Tablet Mesin Farmasi

    Modél: ZP27F Mesin Farmasi Tablet Tablet Mesin Pencét Sampel: Anggo Alat ieu mangrupikeun produk téknologi luhur éléktromekanis anu dikembangkeun dumasar kana taun taun pamariksaan produk otomatis dikembangkeun ku perusahaan urang. Éta tiasa neken sababaraha wafer konvensional sareng tablet bentuk khusus sanés (kalebet percetakan dua sisi): Alat-alat ieu nyaéta farmasi, kimia, Pilihan anu pangsaéna pikeun dahareun, plastik, éléktronik sareng perusahaan produksi sanés. Fitur 1. Struktur sakabéh ...
  • Automatic Tablet Pressing Machine, Automatic Pill Pressing Machine

    Mesin Pencét Tablet Otomatis, Mesin Pencét Pél Otomatis

    ZP29F Tablet mesin press Pencét Sampel Dianggo Éta tiasa neken sababaraha wafer konvensional sareng tablet bentuk khusus sanés (kalebet percetakan dua sisi): Alat-alat ieu nyaéta farmasi, kimia, Pilihan anu pangsaéna pikeun dahareun, plastik, éléktronik sareng perusahaan produksi sanés. Fitur 1. Struktur sakabéh ...
123456 Teras> >> Halaman 1/7