Pabrikan mesin keusikan kapsul kopi

Pedaran pondok:

Éta cocog pikeun Nespresso, K-cangkir, dolce Guesto, kapsul kopi Lavazza jsb.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Pabrikan mesin keusikan kapsul kopi

图片1

Rujukan video

https://www.youtube.com/watch?v=h2OYbyBzH0U&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=JlHQJxQnNW0&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=2ExZZYQmt64&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=1yGJ0AkUupk&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=R7X68fk74jY&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=kcqxicAGaS0&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=fC0VX1qMt6o&feature=share

Mesin Perkenalan
Kapsul kopi ngeusian sareng mesin panyegel ieu modél énggal énggal dikembangkeun ku perusahaan urang. Mibanda mesin puteran, tapak leutik, gancang gancang, sareng stabilitas. Éta tiasa ngeusi 3000-3600 kapsul per jam dina panggancangna. Éta tiasa ngeusi rupa-rupa cangkir, salami Ngarobih kapang mesin tiasa réngsé dina 30 menit. Pangalengan servo Pangalénan spiral, akurasi Pangaléngan tiasa ngahontal ± 0,1g. Kalayan fungsi éncér, oksigén résidu tina produk tiasa ngahontal 5%, anu tiasa manjangan umur kopi. Sistem mesin sadayana dumasarkeun kana Schneider, dikembangkeun ku téknologi Internet of Things, sareng tiasa milih komputer / telepon sélulér pikeun ngawas atanapi ngoperasikeun mesin online.

Wengkuan aplikasi

Éta cocog pikeun Nespresso, K-cangkir, dolce Guesto, kapsul kopi Lavazza jsb.

微信图片_20200826090217

timg (1)

 

 

 

timg

u=2333114980,3182080193&fm=26&gp=0 timg (1)

Parameter téknis mesin

Modél: HC-RN1C-60
Bahan kadaharan: taneuh / kopi, téh, bubuk susu
Kacepetan maksimal: 3600 séréal / jam
Voltaseu: single-phase 220V atanapi tiasa ngarobih numutkeun tegangan pelanggan
Kakuatan: 1,5KW
Frékuénsi: 50 / 60HZ
Pasokan tekanan hawa: ≥0.6Mpa / 0.1m3 0.8Mpa
Beurat mesin: 800kg
Ukuran mesin: 1300mm × 1100mm × 2100mm

 

Konfigurasi listrik

Sistem PLC: Schneider
Layar cabak: Fanyi
Inverter: Schneider
Motor servo: Schneider
Pamutus sirkuit: Schneider
Tombol saklar: Schneider
Encoder: Omron
Alat kontrol suhu: Omron
Sensor Everbright: Panasonic
Relay leutik: Izumi
Klep solenoid: Airtac
Klep vakum: Airtac
Komponén pneumatik: Airtac

 

Perkenalan perusahaan

Ruian Yidao mangrupikeun salah sahiji tungtung luhur mesin keusikan kapsul kopi produsén di Cina.

Kami parantos ngadamel mesin kemasan terakhir pikeun 10+ taun pangalaman.

Kami nyayogikeun sagala jinis solusi bungkus kapsul kopi sapertos Dolce Guesto, Nespresso, K cangkir, Lavazza jsb.

Tulus ngabagéakeun palanggan pikeun ngahubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami