Solusi pikeun masalah manajemén alat-alat farmasi sareng perawatan

1-(3)

(1) nerapkeun "metode rékayasa nilai" pikeun ngagaleuh peralatan, prosedur anu khusus sapertos ieu. Syarat anu jelas, tangtoskeun milih sareng mésér alat - udagan inpormasi perusahaan (inpormasi kalebet: kabijakan operasi, tujuan manajemén, skala produksi sareng kaayaan manajemén, jst.) - produk target dianalisis, analisa produk target anu hadé, nyaéta klasifikasi fungsi, fungsi spésifik sareng eksplisit, teras, analisa fungsi peralatan sareng gelar anu cocog tina paménta anu saleresna, ngémutan peralatan fungsional, pokus pokus praktis) - skéma évaluasi (ngalangkungan diskusi kelompok, ahli konsultasi sareng analisis metode sanés ngeunaan kaunggulan sareng karugian. tina alat pikeun ngalaksanakeun analisis biaya sareng, maka, pikeun ngahijikeun obyék konci, sareng milah), nangtoskeun udagan milih sareng mésér.

(2) pamasangan sareng panarimaan alat-alat farmasi. Teges saluyu sareng sarat GMP sareng prosedur operasi anu patali pikeun pamasangan alat-alat farmasi sareng panarimaan. Peserta kalebet: produksi, rékayasa, kakuatan, QA sareng ahli luar. Prosés anu khusus nyaéta: konfirmasi instalasi, konfirmasi operasi. QA jawab pamariksaan sareng validasi proyék GMP, Inok sareng verifikasi.

(3) pangwangunan inpormasi. Numutkeun manual téknis peralatan sareng GMP, konsultasi ka ahli anu aya hubunganana, nyusun méja pangropéa peralatan sareng manual téknis, sareng nyatet sacara rinci data pangropéa sateuacanna, metode pangropéa sareng épék pangropéa, supados ngamajukeun inpormasi sareng standarisasi manajemén peralatan farmasi sareng pangropéa.

(4) nerapkeun sistem "dua sési". Kusabab manajemén alat-alat farmasi dicirikeun ku profesionalisme anu kuat, masalah anu rumit sareng rupa-rupa lapangan, ogé dumadakan sareng nyumputkeun kagagalan peralatan, éta meryogikeun urang pikeun ngawangun operasi anu gancang sareng éfisién, mékanisme réspon sareng penanganan waktos anu gagal. Pengarahan shift (ngarujuk kana panggunaan 10 mnt sateuacan damel unggal dinten, pikeun nyimpulkeun sareng ngabahas 1 d sateuacan damel sareng rencana damel dinten ieu) sareng rapat mingguan departemen (pamariksaan, tinjauan kinerja minggu ieu, minggu ieu pikeun ngabahas masalah utama, ngabahas solusina, sareng nyiapkeun rencana damel minggu payun), anu sacara efektif tiasa ningkatkeun standarisasi padamelan, penting pisan pikeun ngirangan bahaya anu disumputkeun ku kaamanan.


Waktos Post: Feb-27-2020