Analisis masalah anu aya dina manajemén alat-alat farmasi sareng perawatan

1-(2)

(1) Pilihan pakakas. Aya sababaraha masalah dina pamilihan alat-alat farmasi, sapertos pamilihan ku pangalaman (tanpa itungan anu saleresna, atanapi itungan data henteu cekap), ngudag kamajuan anu buta, sareng henteu cekap panilitian data fisik, anu sacara serius mangaruhan kaampuhan sareng ékonomi pakakasna.

(2) instalasi alat-alat sareng palatihan. Dina prosés pamasangan alat-alat farmasi, kamajuan pangwangunan sering diperhatoskeun, teu merhatoskeun kualitas pangwangunan, anu nyababkeun kanaékan biaya perawatan alat-alat dina jaman engké. Salaku tambahan, latihan anu henteu cekap pikeun pangropéa peralatan sareng tanaga operasi ogé nyababkeun résiko pikeun manajemén alat-alat farmasi sareng perawatan.

(3) inpormasi henteu cekap dina manajemén sareng ngajaga inpormasi. Kiwari, sanaos seueur perusahaan anu ngutamakeun penting pisan pikeun manajemén alat-alat sareng perawatan, ogé manajemén rékaman pangropéa peralatan sareng rékaman parameter dasar sareng parantos sababaraha, tapi sababaraha masalah masih aya, sapertos sesah kanggo nyayogikeun data pangropéa anu neraskeun, kurangna épéktip inpormasi spésifikasi alat-alat farmasi, sapertos spésifikasi, gambar, sareng sajabana, halimunan ieu ningkat kasusah tina manajemén alat, perawatan sareng rekonstruksi.

(4) sistem manajemén. Kurangna sistem manajemén anu épéktip sareng metode, hasilna dina ngokolakeun tanaga pangropéa alat-alat farmasi henteu cekap, tanaga pangropéa damel kurangna standarisasi, manajemén alat-alat farmasi sareng prosés pangropéa nyésakeun bahaya anu disumputkeun.


Waktos Post: Feb-28-2020