Mesin ngeusian Kapsul Kopi

Pedaran pondok:

Éta cocog pikeun Nespresso, K-cangkir, dolce Guesto, kapsul Lavazza jsb.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Otomatis mesin keusikan kapsul kopi

图片1

 

Rujukan video

https://www.youtube.com/watch?v=h2OYbyBzH0U&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=JlHQJxQnNW0&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=2ExZZYQmt64&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=1yGJ0AkUupk&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=R7X68fk74jY&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=kcqxicAGaS0&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=fC0VX1qMt6o&feature=share

Mesin Perkenalan
Ieu mesin keusikan kapsul kopimangrupikeun modél énggal anu énggal dikembangkeun ku perusahaan urang. Mibanda mesin puteran, tapak leutik, gancang gancang, sareng stabilitas. Éta tiasa ngeusi 3000-3600 kapsul per jam dina panggancangna. Éta tiasa ngeusi rupa-rupa cangkir, salami Ngarobih kapang mesin tiasa réngsé dina 30 menit. Pangalengan servo Pangalénan spiral, akurasi Pangaléngan tiasa ngahontal ± 0,1g. Kalayan fungsi éncér, oksigén résidu tina produk tiasa ngahontal 5%, anu tiasa manjangan umur kopi. Sistem mesin sadayana dumasarkeun kana Schneider, dikembangkeun ku téknologi Internet of Things, sareng tiasa milih komputer / telepon sélulér pikeun ngawas atanapi ngoperasikeun mesin online.

Wengkuan aplikasi
Éta cocog pikeun Nespresso, K-cangkir, dolce Guesto, kapsul kopi Lavazza jsb.

微信图片_20200826090213 微信图片_20200826090223

Fungsi utama
1. prosés bungkusan réngsé sacara otomatis, mesin nempatan daérah alit sareng saderhana sareng gampang dioperasikeun.
2. Sistem kontrol PLC, tampilan prosés lengkep sareng monitoring waktos langsung, sareng operasi online komputer / seluler "opsional".
3. Otomatis leupaskeun cangkir.
4. Pangaléngan otomatis.
5. panyabutan debu ujung cangkir otomatis.
6. Otomatis nguseup sareng ngaleupaskeun pilem.
7. Sistem punch nitrogén, panyalindungan nitrogén tina cangkir murag kana panyegelan, eusi résidu oksigén produk tiasa ngahontal 5%.
8. Sealing otomatis.
9. Otomatis cangkir kaluar.
10. Otomatis ngarekam jumlah produk rangkep.
11. Gagal alarm sareng mareuman fungsi ajakan.
12. Kaamanan anu ningkat pisan.

Parameter téknis mesin

Modél: HC-RN1C-60
Bahan kadaharan: Taneuh / kopi, téh, bubuk susu
Kacepetan maksimal: 3600 séréal / jam
Voltaseu: single-phase 220V atanapi tiasa ngarobih numutkeun tegangan pelanggan
Kakuatan: 1,5KW
Frékuénsi: 50 / 60HZ
Pasokan tekanan hawa: ≥0.6Mpa / 0.1m3 0.8Mpa
Beurat mesin: 800kg
Ukuran mesin: 1300mm × 1100mm × 2100mm

 

Konfigurasi listrik

Sistem PLC: Schneider
Layar cabak: Fanyi
Inverter: Schneider
Motor servo: Schneider
Pamutus sirkuit: Schneider
Tombol saklar: Schneider
Encoder: Omron
Alat kontrol suhu: Omron
Sensor Everbright: Panasonic
Relay leutik: Izumi
Klep solenoid: Airtac
Klep vakum: Airtac
Komponén pneumatik: Airtac

 

Perkenalan perusahaan

Ruian Yidao mangrupikeun produsen mesin kapsul ngeusian kapsul high-end di Cina.

Kami parantos ngadamel mesin kemasan terakhir pikeun 10+ taun pangalaman.

Kami nyayogikeun sagala jinis solusi bungkus kapsul kopi sapertos Dolce Guesto, Nespresso, K cangkir, Lavazza jsb.

Tulus ngabagéakeun palanggan pikeun ngahubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami